Advies aan VVE

De kosten voor een VVE zijn vaak erg hoog, iedere maand komt dit bedag terug. Maar waar betalen we eigenlijk voor?

Advies bij groot onderhoud

Zijn er binnen de VVE plannen om groot onderhoud te gaan plegen, dan is het verstandig om hiervoor de juiste mensen of bedrijven te vinden. Wij kunnen u adviseren in een vroeg stadium, om zo het onderhoud vlekkeloos te kunnen laten verlopen tegen de laagste kosten.

MJOP

Deze term staat voor “meer jaren onderhoudsplan”. Belangrijk hierbij is het in kaart brengen van de bouwkundige staat van het gebouw. En hierop kan dan een onderhoudsplan worden gebaseerd. Wanneer moet er worden geschilderd? Is het dak aan vervanging toe? Hoe is de staat van de fundering? Kan de gevel nog jaren
mee?

Administratie

Is jullie VVE ingeschreven bij de kvk? Zijn de verzekeringen nog up-to-date? Betaald iedereen en is er genoeg geld in kas om eventueel groot onderhoud te financieren? Kortom is de administratie op orde? Voor kleine maar ook grote VVE’s kunnen wij dit verzorgen.

Volledig uitbesteden

Tevens kunnen wij ook het complete pakket voor u verzorgen. Dit betekent niet alleen de jaarlijkse bouwkundige keuringen. Opstellen en handhaven MJOP. Begeleiden van het onderhoud. Maar ook alle administratieve zaken die nodig zijn om een VVE gezond te houden.

Advertenties